Image Alt

Bruidswerk

Bruidswerk

Uw trouwdag, de dag van uw leven! Deze bijzondere gelegenheid heeft veel aandacht nodig. U bent zelf natuurlijk druk genoeg met het regelen van deze dag. Wij nemen de verzorging van het bruidsboeket, de corsages en/of de aankleding met bloemen en planten graag voor u uit handen.

Bruidswerk van verse bloemen

We maken bruidsboeketten van verse bloemen in alle vormen en maten. Druppelvorm, Biedermeier, veldboeket, alles kan in de kleur, die u mooi vindt. Kiest u voor een draadgebonden bruidsboeket of juist voor een boeket met lange stelen en een lint? Wij adviseren u graag!

Naast een prachtig bruidsboeket voor uzelf, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Denk aan boeketjes voor de bruidskindjes, corsages, trouwauto versiering of een lint voor de volgauto’s. Alles is mogelijk.

Bruidswerk van zijden bloemen

Naast bruidswerk van verse bloemen, kunnen wij uw bruidswerk ook van zijden bloemen maken. Tegenwoordig zijn er mooie zijden bloemen, die niet van verse bloemen te onderscheiden zijn. Door gebruik te maken van zijden, blijft uw bruidsboeket gedurende de hele dag mooi en heeft u een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag!

Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij uw wensen en onze mogelijkheden. Dit kan bij Mint & Mimosa in Soest, maar ook bij u thuis. Als u vanuit huis trouwt kunnen wij meteen de locatie zien en daarop inspelen. Welke kleuren, welke bloemen, we nemen het allemaal door, zodat u hier niet meer mee bezig hoeft te zijn. Wij nemen dit stukje graag van u over!

mint-en-mimosa-soest-bruidsboeket-7
Verhuur zijden bloemen

Voor uw trouwlocatie

Wij verhuren ook zijden bloemen voor uw trouwlocatie. Dit kan voor in de kerk zijn, in het ouderlijk huis, bij de feestlocatie of zelfs om de trouwauto extra bijzonder te maken. Om de dag nog mooier te maken, vinden wij het stijlvol om de gewenste kleuren overal terug te laten komen. Dit is natuurlijk ook mogelijk met verse bloemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. U zult zien hoe mooi wij deze dag voor u kunnen maken! Bel 06-22738189 of stuur een e-mail naar sandra@mintenmimosa.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Contact