Image Alt

Zijden Bloemen voor Bedrijven

voor bedrijven

Hoogwaardige zijden bloemen huren

Indien u prachtige zijden bloemen van hoogwaardige kwaliteit wilt huren, bent u bij Mint & Mimosa aan het juiste adres! Wij verzorgen de verhuur van zijden bloemen voor alle soorten branches en bedrijven. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: kapsalons, horecagelegenheden, vergaderruimtes of hotels. 

Onze hoogwaardige zijden bloemen kunnen dan bijvoorbeeld bij de receptie neergezet worden, maar uiteindelijk kunnen ze natuurlijk een compleet bedrijf opfleuren. Geen bedrijf is voor ons te gek. Wij staan altijd voor u klaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord. Bel 06-22738189 of mail naar sandra@mintenmimosa.nl.

U kunt onze zijden bloemen huren voor een periode van:

 • 1 maand 
 • 2 maanden
 • 3 maanden
 • 6 maanden
mint_en_mimosa53

Zijden kunstbloemen wisselen

Na de periode waarin de verhuur heeft plaatsgevonden, worden de bloemstukken door ons gewisseld zodat u, uw gasten en medewerkers kunnen genieten van een nieuw zijden bloemstuk. Wij houden rekening met de seizoenen zodat de sfeer van het jaargetij naar voren komt. Wanneer u zijden bloemen bij ons huurt, kunt u profiteren van de volgende voordelen:

 • U hoeft niet meer na te denken over de zorg voor de uitstraling van uw bedrijf
 • Mint & Mimosa houdt rekening met uw wensen en kleuren
 • Altijd mooie verzorgde bloemen die geen verzorging nodig hebben
 • U bespaart jaarlijks veel geld ten opzichte van verse bloemen
 • De bloemstukken kunnen op zowel lichte als donkere plekken staan

Zijden bloemen bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen onze dienst de eerste twee weken gratis uitproberen. Bent u geïnteresseerd in eenmalige verhuur of wilt u de prachtige zijden bloemen liever van ons kopen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij komen bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken, waarbij u uw wensen aan ons door kunt geven. Aan de hand van uw wensen zoeken wij de geschikte bloemen voor u uit. U kunt onze zijden bloemen onder meer voor de volgende ruimtes of gelegenheden gebruiken:

 • (Tafel)decoraties voor feesten
 • Vergaderingen
 • Cursussen
 • Workshops en bijeenkomsten

Gratis uitproberen

Spreekt ons huurconcept met wisselservice u aan? Dan komen wij graag langs om te bespreken wat uw wensen en onze mogelijkheden zijn.

U kunt onze dienst eerst twee weken gratis uitproberen! Wij bieden u een bloemstuk aan zodat u kunt zien wat voor een leuke, positieve invloed dit op mensen heeft!

Styling voor bedrijven

Wij hebben mooie hoogwaardige zijden planten en bomen die niet van echt te onderscheiden zijn. Tevens kunnen wij een kleur kiezen die in elke ruimte weer terugkomt, zodat uw bedrijf een herkenbare uitstraling krijgt. Herhaling is kracht! Voor de styling kunnen wij gebruik maken van zowel zijden als verse bloemen en planten. Wij maken graag samen met u een plan van aanpak.

Styling voor particulieren

Gaat u verhuizen of bent u aan het verbouwen? Wij helpen u graag met de inrichting van uw woning, terras, serre of veranda. Wij zoeken samen naar de gewenste stijl van het nieuwe interieur. Wij zorgen voor de rest, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden. Wilt u een hele nieuwe look van uw woonkamer, hal of slaapkamer? Dan helpen wij u daar natuurlijk ook mee! Zowel met verse als met zijden bloemen en planten.

Re-styling

Met uw eigen spullen kunnen wij uw ruimte restylen, zodat het er weer op en top uitziet. U bespaart de kosten van nieuwe bloemen, planten en decoratie. Wij hergebruiken alle producten en u betaalt alleen onze tijd. Wij voorzien u in alle gevallen van een hoogstaande kwaliteit en helpen u uiteraard met alle plezier verder op het gebied van re-styling.

Contact

  Wisselservice uitproberen